Despre noi

Magazinul online optimum-medical.ro vă pune la dispoziție consumabile medicale generale, consumabile uz veterinar, consumabile pentru cabinetele de stomatologie, instrumentar medical din otel inoxidabil, echipamente protectie sterile, dezinfectanti medicali și aparatură pentru examinare și tratament, consumabile chirurgie, mobilier medical, produse de igiena si îngrijire etc.

Pentru a vă oferi o experiență competentă și profesională, va punem la dispozitie consultanți specializați in produse medicale, care vă vor răspunde în detaliu la întrebările despre întreaga gama de produse. Produsele comandate pot fi plătite numerar la livrare sau prin transfer bancar. Pentru comenzile ce depășesc 300 lei fără TVA transportul este gratuit. Deși produsele noastre sunt deja la prețuri foarte competitive, multe produse, cum ar fi halatele sau câmpurile chirurgicale, au prețuri graduale pe baza cantității de comandă.

Aveți întrebări, sugestii sau solicitări referitoare la o comandă sau la produsele noastre? Personalul nostru pentru suport clienti vă va ajuta cu plăcere prin telefon: 0751.513.563, prin e-mail: contact@optimum-medical.ro sau WhatsApp.