DESPRE NOI

Magazinul online optimum-medical.ro vă pune la dispoziție consumabile medicale generale, consumabile uz veterinar, consumabile pentru cabinetele de stomatologie, instrumentar medical din otel inoxidabil, echipamente protectie sterile, dezinfectanti medicali și aparatură pentru examinare și tratament, consumabile chirurgie, mobilier medical, produse de igiena si îngrijire etc.

Pentru a vă oferi o experiență competentă și profesională, va punem la dispozitie consultanți specializați in produse medicale, care vă vor răspunde în detaliu la întrebările despre întreaga gama de produse. Produsele comandate pot fi plătite numerar la livrare sau prin transfer bancar. Pentru comenzile ce depășesc 300 lei fără TVA transportul este gratuit. Deși produsele noastre sunt deja la prețuri foarte competitive, multe produse, cum ar fi halatele sau câmpurile chirurgicale, au prețuri graduale pe baza cantității de comandă.

Aveți întrebări, sugestii sau solicitări referitoare la o comandă sau la produsele noastre? Personalul nostru pentru suport clienti vă va ajuta cu plăcere prin telefon: 0751.513.563, prin e-mail: contact@optimum-medical.ro sau WhatsApp.

BENEFICII

Livrare gratuita

Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 300 lei fara TVA. Pentru restul comenzilor se plateste o taxa de 20 lei fara tva 19%.

Modalități de plată

Se poate plăti cu cardul, numerar la livrare sau prin ordin de plata in baza facturii proforme emise.

Suport clienți

Consultanță tehnică specializată: telefon: 0751 513 563, e-mail: contact@optimum-medical.ro sau WhatsApp.

Peste 84% clienți fideli

 

 

Intrebări frecvente

 

 

2000+
24ORE
84%ORE
LEIORE
Copyright © 2021 Optimum Medical SRL, Toate drepturile rezervate.