Tensiometru digital de brat Veroval Duo Control

Only %1 left
Cod produs
925424-om
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare

Tensiometru pentru brat, digital, complet automat, cu determinare oscilometrica.

Circumferinta manseta M: 22-32 cm.

Circumferinta manseta L: 32-42 cm.

Tensiometru pentru brat, digital, complet automat, cu determinare oscilometrica.

Producator: Hartmann.

De la 336,00 Lei

  Tensiometru digital de brat Veroval Duo Control

   

  Tensiometru digital de brat Veroval Duo Control

  Tensiometrul Veroval duo control a fost validat clinic de Societatea Britanica de Hipertensiune (BHS), Societatea Europeana de Hipertensiune (EHS), Liga Germana de Hipertensiune (DHL) si de „Asociatia Americana pentru Instrumente Medicale“ (AAMI), indeplinind cele mai exigente standarde internationale.

   

  Combina metoda de masurare Korotkoff (metoda foarte exacta utilizata de catre medici, care are in vedere monitorizarea sunetelor pulsului cardiac cu ajutorul stetoscopului) cu metoda oscilometrica (prin care se detecteaza vibratiile produse de unda pulsului in artere, utilizata de aparat doar in cauzuri exceptionale, cand pacientul prezinta sunete slabe ale pulsului ce nu pot fi identificate cu ajutorul metodei Korotkoff).

   

  Metoda Korotkoff asigura o acuratete superioara a masuratorilor si rezultate corecte nu doar in cazul pacientilor care sufera de hiperteniune ci si in situatii in care sunt prezente tulburari de ritm cardiac (tahicardie, brahicardie, fibrilatie arteriala, etc).

   

  Luati-va tensiunea cu precizia unui medic 
  Veroval duo control determina tensiunea arteriala cu acuratetea unui medic. Fiind singurul tensiometru din Romania care combina doua tehnologii de masurare a tensiunii, Veroval duo control foloseste pentru determinarea valorilor tensionale metoda Korotkoff, bazata pe sunetele pulsului. Acest standard de masurare este deopotriva folosit de medici si este cunoscut sub numele de „metoda stetoscopului”. Dispozitivul intra in modul de masurare oscilometric doar in cazul pacientilor cu puls foarte slab.

   

  Aveti un ritm cardiac neregulat
  Veroval semnaleaza aritmia cardiaca (ritm cardiac neregulat).
  Deoarece aritmia cardiaca poate afecta acuratetea rezultatului masuratorii, Tensoval duo control semnalizeaza tulburarile de ritm cardiac prin afisarea unui simbol pe ecran. Pentru un rezultat corect, se recomanda efectuarea mai multor masuratori consecutive si folosirea valorii medii ca valoare de referinta.

   

  O manseta intuitiva
  Pozitionarea gresita a mansetei este una dintre cauzele principale ale rezultatelor eronate. Din acest motiv, Hartmann a dezvoltat impreuna cu pacientii o manseta inovativa, prevazuta cu instructiuni clare de aplicare, ghidaj de inchidere si decupaj in zona de flexie a cotului. In plus, manseta asigura confort deplin in timpul masurarii, adaptand automat presiunea de umflare in functie de fiecare utilizator.

   

  Masurarea corecta a tensiunii nu a fost niciodata mai simpla
  Designul patentat al tensiometrului este adaptat nevoilor utilizatorilor. Butoanele mari, meniului de navigare simplu si intuitiv, ecranul generos si semnalele acustice care ghideaza utilizatorul la fiecare pas, elimina posibilele greseli de operare. Tensiometrul poate fi cu usurinta folosit si de catre persoanele varstnice si poate reprezenta un minunat cadou pentru cei dragi.

   

  Specificatii:

  Exact: acuratete medicala cu tehnologia dubla de masurare Duo Sensor;
  De incredere: functie de detectare a tulburarilor de ritm cardiac (aritmii);
  Confortabil: manseta ergonomica, creata in colaborare cu utilizatorii;
  Sigur: validat clinic conform standardelor medicale internationale;
  Practic: memoreaza valori matinale si valori de seara pentru doi utilizatori timp de 30 de zile (60 valori/ utilizator);
  Usor de folosit: design adaptat nevoilor utilizatorilor, mod de operare intuitiv;
  Economic: include baterii pentru 1400 de masuratori;
  Ultima generatie: poate fi conectat la calculator folosind kit-ul USB;

   

  Circumferinta manseta M: 22-32 cm.

  Circumferinta manseta L: 32-42 cm.

   

  Producator: Hartmann.

   

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Produse similare
  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.