Spray dezinfectant fara clatire Alchosept 500 ml

Cod produs
Alchosept-500
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare
Pentru dezinfecția igienică a mâinilor: se aplică 3 ml (o apăsare de pompită) și se freacă mâinile timp de 30 secunde.
27,94 Lei

  Spray dezinfectant fara clatire Alchosept 500 ml

   

  KLINTENSIV ALCHOSEPT™ este un produs de curățare cu acțiune rapidă, fiind ideal pentru utilizări frecvente în cabinetele medicale, pentru curățarea mâinilor înainte și după fiecare contact cu pacientul.

  Produsul conține substanțe protectoare și hidratante care asigură echilibrul lipidic al pielii, prevenind apariția zonelor uscate și a senzației de piele crăpată, efecte nedorite care apar după utilizarea multiplă a altor produse de curățare a mâinilor.

   

  Ingrediente active:

  85% etanol.

  Tipul de produs biocid conform legislației în vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):

  Grupa principală 1: Dezinfectante și produse biocide Tip de produs: 1 – Este un produs biocid destinat igienei umane. Soluție hidroalcoolică pentru dezinfecția igienică și chirurgicală.

  Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populație.

   

  Mod de utilizare:

  Se spală și se usucă mâinile. Se aplică 2-3 ml de soluție dezinfectantă și se freacă mâinile.

  Pentru dezinfecția igienică a mâinilor: se aplică 3 ml (o apăsare de pompită) și se freacă mâinile timp de 30 secunde.

  Pentru dezinfecția chirurgicală a mâinilor: se aplică 6 ml (două apăsări de pompiță), se freacă mâinile timp de 120 secunde, apoi se mai adaugă 3 ml (încă o apăsare de pompiță) și se mai freacă mâinile timp de 60 secunde.

   

  Atenționări:

  A se folosi numai după ce au fost citite și înțelese instrucțiunile de utilizare. Este recomandată depozitarea în spații închise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse între + 5 ˚C la + 30˚C. Fiecare lot de livrare va fi însoțit de documentul de certificare a calității întocmit conform dispozițiilor legale în vigoare, respectiv declarația de conformitate întocmită pe baza fișelor tehnice, a buletinelor de analiză și avizul sanitar.

   

  Prezentare: 500 ml.

   

  *Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, dimensiuni.

   

  Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate consumabilele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii medicale, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.