Sapun lichid dezinfectant maini Prestisept 1 litru

Cod produs
Prestisept-1
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare

Info: Pretul afisat este pe flacon.

44,24 RON

  Sapun lichid dezinfectant maini Prestisept 1 litru

   

  Sapun lichid dezinfectant maini Prestisept 1 litru indicat pentru spalarea si igienizarea mainilor. Produsul se recomanda a se utiliza in igiena din domeniul alimentatiei publice, a industriei alimentare, etc. si in general in domeniile de activitate in care se impun reguli stricte de igiena.

   

  Compozitie:

  Chlorhexidina 4%.

   

  Activitate biocida:

  Bactericid conform NF EN 1500, 5 ml nediluat timp de 30 secunde de doua ori si conform SR EN 1276 nediluat timp de 5 min. Fungicid si levuricid conform SR EN 1275 nediluat timp de 5 min. Dezinfectie de nivel chirurgical conform EN 12791, 5ml nediluat timp de 1.5min de doua ori.

   

  Mod de utilizare:

  Se aplica 2 X 3 ml (6ml) pe palme, dupa care se freaca una de alta minimum un minut pana se obtine o spuma deasa si uniforma. Ulterior se clateste cu multa apa si se usuca.

   

  Ambalare: flacon 1 litru.

   

  *Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, dimensiuni.

   

  Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate consumabilele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii medicale, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Produse similare
  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.