Pupinel Drysteril 28 l

Sterilizator cu aer cald, capacitate 28 L.

3.500,00 RON

  Pupinel Drysteril 28 l

   

  Incinta de sterilizare este in totalitate din otel inoxidabil rezistent la caldura si coroziune. Este complet izolata cu fibra de sticla pentru a preveni supraincalzirea partii exterioare. Usa incintei de sterilizare este prevazuta cu o garnitura de silicon rezistenta la caldura, care permite inchiderea ermetica a incintei.

  Sterilizatorul se livreaza cu 5 tavite din aluminiu anodizat, perforate pentru a permite circulatia aerului cald (4 se pot extrage, iar una reprezinta baza incintei). Greutate maxima 2kg./tava. Optional se pot comanda tavite din otel inoxidabil, care sunt mai durabile. Glisiera pe care aluneca tavitele sunt despartite de partea laterala a incintei pentru a permite circulatia aerului (pentru distribuirea maxima a aerului se recomanda sa nu folositi tava de baza.)

  Aparatul este prevazut cu rezistenta electrica blindata din otel inoxidabil, certificata. Are o conectare tip baioneta, putina forta de inertie si este foarte eficienta.

   

  Controlul automat al temperaturii se obtine cu ajutorul termostatului automat cu bec capilar care se poate seta pana la 200°C.

  Temperaturi intre 0 si 200 grade.

  Incinta: latime = 38, inaltime = 25, adancime = 26 cm

  Timer automat si programabil pana la 120 min.

  Termen de garantie: 12 de luni.

   

  Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate echipamentele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii lor, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.