Neutralizator mirosuri Seni Care

Cod produs
SE-981
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare

Info: Pretul afisat este pe bucata.

Flacon 500 ml.

36,80 Lei

  Neutralizator mirosuri Seni Care

   

  Neutralizatorul reprezinta o metoda inovatoare de indepartare a mirosurilor neplacute din toalete, camere de spital sau centre de ingrijire a varstnicilor. Acest produs ajuta la eliminarea definitiva a mirosurilor, nu le acopera cu parfumuri.

  Neutralizatorul Seni asigura un mediu placut pentru persoanele implicate, rudele acestora si pentru personalul medical. Indeparteaza mirosurile neplacute datorita ingredientului natural Deoplex si lasa un parfum delicat de prospetime.

  Mod de aplicare: pulverizati in camerele cu mirosuri neplacute. Nu pulverizati direct pe piele. Utilizati de cate ori este necesar. Utilizati in mod repetat daca mirosul neplacut persista.

  pozitia SPRAY: pentru camere.

  pozitia STREAM: pentru suprafete plane

  Testat dermatologic.

   

  *Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, dimensiuni.

   

  Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate consumabilele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii medicale, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Produse similare
  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.