Modalități de plată

 

1. Plata online cu cardul prin Eu Platesc.

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Aplicațiile Apple a Pay și Google Pay

În noua era a cumpărăturilor mobile, aplicațiile ca Apple a Pay și Google Pay ofera consumatorilor de astăzi mai multă libertate decât oricând. În loc să trebuiască să vă purtați portofelul, cardul de credit și cardul de debit oriunde ați merge, puteți utiliza aplicația Google Pay si Apple Pay ca metodă de plată.  Dacă aveți un card compatibil pe dispozitiv, atunci sunteți deja gata de plecare. Pentru a utiliza Google Pay si Apple Pay eficient, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația și să vă conectați la contul dvs.  Google/Apple Pay este un mod convenabil pentru clienți de a efectua plăți fără taxe. Puteți configura și utiliza cu ușurință acest serviciu rapid de plată digitală.

 

2. Plata cu cardul la livrare.

 

Daca ati ales aceasta modalitate de plata veti putea achita cu cardul in momentul receptionarii coletului/produselor prin intermediul agentului livrator.

 

3. OP avans.

 

Dupa plasarea comenzii online se emite o factura proforma pentru produsele comandate.

Aceasta va fi transmisa pe emailul furnizat in momentul plasarii comenzii si va contine toate detaliile de plata (beneficiar, cod unic de identificare, banca, cont bancar).

Dupa finalizarea transferului bancar se va efectua livarea produselor.

 

4. Numerar la livare.

 

Se plateste numerar (cash) curierului/soferului in momentul livrarii coletului/ produselor catre client.

 

Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.