Masti chirurgicale tip I 50 buc

Masti chirurgicale tip I 50 buc

Masti chirurgicale tip IIR 50 buc

Masti chirurgicale tip IIR 50 buc

Masti chirurgicale tip II 50 buc

Cod produs
E502
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare

Pretul exprimat este pe cutie (50 buc).

Masti 3 pliuri, cu elastic, albastre.

Protectie > 98%.

13,50Lei

Masti chirurgicale tip II 50 buc

 

Masti chirurgicale de uz medical, dispozitive medicale clasa I, tip II.

Masti chirurgicale cu 3 straturi si 3 pliuri, 2 straturi exterioare din material netesut, un strat interior din material filtrant.

Mastile sunt prevazute cu lamela nazala si prindere cu elastic.

Confectionate din material netesut hipoalergenic.

Culoare: albastru.

Produs nesteril.

Produsul asigura protectie si filtrare bacteriana mai mare de 98%.

Ambalare 50 bucati/cutie.

Termen de valabilitate: 5 ani.

Dispozitiv medical clasa I nesteril, in conformitate cu Directiva Europeana 93/42, masca chirurgicala tip II, conform SR EN 14683+AC:2019.

Straturile exterioare din material netesut rezistent la manevrele din timpul utilizarii; intre acestea se gaseste pozitionat un strat interior din material filtrant (meltblown, rezultat din polipropilena).

Masca are un design anatomic pentru a acoperi cat mai bine gura, nasul si obrajii, aceasta se fixeaza cu legaturile elastice din spatele urechilor si prin presarea benzii transversale flexibile pe forma nasului, conform instructiunilor de utilizare.

 

*Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, dimensiuni.

 

Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate consumabilele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii medicale, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

Write Your Own Review
You're reviewing:Masti chirurgicale tip II 50 buc