Lichid clarirea canalelor Chloraxid 5.25% 200ml

Substanta activa: hipoclorit de sodiu (5,25% clor activ).

11,62 RON

  Lichid clarirea canalelor Chloraxid 5.25% 200ml

   

  Substanta activa: hipoclorit de sodiu (5,25% clor activ)

  Prezentare: sticla 200 ml

  Chloraxid 5,25% are un efect litic in interactiune cu tesutul mort sau viu, dizolvand partea organica a stratului alunecos. Ajunge in canale si canalicule, care sunt inaccesibile pentru instrumente. Chloraxid 5,25% are proprietati purgative si lucreaza prin albirea tesutului dur al dintelui.

   

  Aplicarea si proprietatile Chloraxid:

  In timpul largirii mecanice a canalului indeparteaza pulpa moarta care ramane in urma.

  Curata canalul si indeparteaza stratul alunecos pentru a expune dentina din canalul radicular inainte de obturatia canalului.

  Previne petele dentare care ar putea surveni dupa obturatia unui canal care n-a fost clatit.

  Recomandat pentru clatirea canalelor afectate de inflamarea pulpei.

   

  Instructiuni pentru utilizare:

  Introduceti Chloraxid in canal utilizand o seringa care are acul plasat in asa fel incat debitul este directionat pe peretele canalului. Este recomandat a se folosi un ac cu taietura pe suprafata laterala de langa varf.

  Folosirea dispozitivelor sonice si ultrasonice si a pieselor contraunghi este permisa simultan in timpul lucrului la canal.

  Hipocloritul de sodiu continut in produs inactiveaza imediat in contact cu substanta organica. Odata cu scaderea concentratiei de hipoclorit de sodiu este necesar marirea timpului de clatire si marirea cantitatii de solutie utilizata.

   

  *Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, dimensiuni.

   

  Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate consumabilele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii medicale, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Produse similare
  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.