Lampa germicida stativ mobil cu contor 2x30 W

Cod produs
NBV 2x30PL
Termen livrare: 10 zile lucratoare

In mod practic, se poate considera ca se obtine un grad suficient de puritate microbiologica folosind o lampa de 2x30W pentru o suprafata de pana la 18 m².

1.650,00 RON

  Lampa germicida stativ mobil cu contor 2x30 W

   

  Utilizare: Spitale (bloc operator, unitati de interventie, unitati urgente, camere de examinare si tratament, unitati de receptie, saloane pacienti, camere de izolare, dispensare,laboratoare, laboratoare medicale); Industria alimentara; Farmaceutica; Cosmetica.

  Lampile bactericide cu radiatiile UV –C cu lungimea de unda de 253,7 nm prezinta cele mai puternice carateristici biocidale si distruge ireversibil bacterii, virusi, spori, mucegaiuri, fungi, microorganisme si agenti patogeni. Datorita eficientei lor, lampile germicidale (bactericide) sunt folosite peste tot acolo unde se cere un inalt nivel de puritate microbiologica iar siguranta pacientilor si a personalului medical depinde de acest nivel de puritate.

   

  Dezinfectia cu ultraviolete revolutioneaza tehnicile de asepsie si antisepsie prin multiplele avantaje pe care le ofera: dezinfectia permanenta a mediului de lucru; durata mare de lucru: tubul germicid functionand in parametrii nominali timp de 8000 ore; spectru larg: distruge bacterii, virusii, spori, mucegaiuri, fungi, microorganisme si agenti patogeni; eficacitate: consum mic de energie; usor de instalat si de utilizat.

   

   Specificatii tehnice:

   Cu contor de timp.

   Mobila.

   Lampa cu radiatii UV-C cu lungime de unda 253,7 nm.

   Alimentare: 230 V, 50 Hz.

   Putere absorbita: 75 VA.

   Putere tub UV: 2x30W.

   Intensitatea radiatiei UV la distanta de 1 m : 3,6 W / m².

   Timp de functionare tub UV : 8000 h.

   Suprafata activa : 18-22 m² cu inaltimea de 2,5-3m.

   Unghi expunere: 270 °.

   Clasa de protectie impotriva socurilor electrice: I.

   Protectie carcasa : IP 20.

   Functionare : continuu.

   Dimensiuni: 925 x 85 x 145 mm.

   Greutatea: 5 kg.

   Inltimea standului: 1800 mm.

   

  In mod practic, se poate considera ca se obtine un grad suficient de puritate microbiologica folosind o lampa de 2x30W pentru o suprafata de pana la 18 m².

   

   Producator: Ultraviol (Polonia).

   

  Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate echipamentele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii lor, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.