Lampa germicida stativ mobil 2x30 W

Cod produs
NBV 2x30P
Termen livrare: 10 zile lucratoare

Lampa cu radiatii UV-C, cu actiune directa, utilizata in lipsa personalului/pacientilor.

Din punct de vedere practic, se poate presupune ca vom obtine un grad suficient de puritate microbiologica folosind 2x30W lampa pe o zona pana la 22 m2.

1.500,00 RON

  Lampa germicida stativ mobil 2x30 W

   

  Lampa cu radiatii UV-C, cu actiune directa, utilizata in lipsa personalului/pacientilor. Metoda de montare: P- pe stativ mobil. Aceste dispozitive emit radiatii UV-C cu o lungime de unda de 253,7 nm. Dispozitivele au scopul de a ridica si mentine nivelul de curatenie microbiologica a incaperilor. Obiectiv: dezactivarea ireversibila a tuturor tipurilor de bacterii, virusuri, mucegai, ciuperci si microorganisme. Efect: dezinfectarea eficienta a aerului si a suprafetei iradiate.

   

  Utilizare: in sali de operatie, in sali de tratament si dressing, in sali de operatii, in clinici, laboratoare si farmacii, precum si in industria farmaceutica, alimentara si cosmetica. Reflector din aluminiu reflectorizant de foarte buna calitate Selectia numarului si puterii lampilor germicide cu actiune directa a seriei NBV se datoreaza multor factori, precum: inaltimea incaperii, dispunerea acesteia, dimensiunea reflectantei suprafetei (peretilor) din incapere, temperatura, umiditatea si nivelul de praf de aer, rezistenta microorganismelor. Un numar semnificativ de parametri care trebuie luati in considerare la alegere face imposibila formularea unei reguli simple care specifica in mod clar numarul de lampi germicide cu actiune directa a seriei NBV in camera tinta.

  Din punct de vedere practic, se poate presupune ca vom obtine un grad suficient de puritate microbiologica folosind 2x30W lampa pe o zona pana la 22 m2. Intr-o camera de 2.5 m pana la 3 m inaltime. In functie de scopul camerei (camera bolnavilor, cabinetul medicului, sala de tratament, sala de operatie), lampile sunt aprinse timp de 2 pana la 8 ore. Pentru a obtine efectul temporar al dezinfectarii aerului in camera (de exemplu, intre doua tratamente), aprindem lampile timp de 15 pana la 20 de minute.

   

  Specificatii tehnice:

  Alimentare: 230 V, 50 Hz

  Putere absorbita: 75 VA

  Putere tub UV: 2x30 W

  Intensitatea radiatiei UV la distanta de 1 m : 3,6 W / m2

  Timp de functionare tub UV : 8000 h

  Suprafata activa : 18-22 m²

  Rotire lampa (posibilitatea reglarii unghiul de expunere): 270 °

  Clasa de protectie. impotriva socurilor electrice : I

  Protectie carcasa : IP 20

  Functionare : continuu

  Dimensiuni cupola: 925 x dom 85 x 145 mm

  Greutate cupola: 5 kg

  Inaltimea standului: 1800 mm

   

  Producator: Ultraviol (Polonia).

   

  Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate echipamentele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii lor, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.