Glucometru Accutrend Plus

Cod produs
Accu-03
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare

Utilizat pentru monitorizarea a trei parametrii implicati in evaluarea riscului cardiovascular: glicemia, colesterolul, trigliceridele si lactatele, determinati in numai trei minute - din sange capilar.

640,00 RON

  Glucometru Accutrend Plus

   

  Accutrend PLUS este un aparat modern, precis si usor de utilizat pentru monitorizarea a trei parametrii implicati in evaluarea riscului cardiovascular: glicemia, colesterolul, trigliceridele si lactatele, determinati in numai trei minute - din sange capilar. Pentru fiecare dintre acesti parametri se folosesc bandelete specifice: Accutrend Glucose, Accutrend Cholesterol, Accutrend Triglycerides si Acctrend Lactate.

   

  Avantaje imediate:

  Usor de utilizat: masurarea colesterolului si a trigliceridelor se face la fel de usor ca si masurarea glicemiei, prin fotometrie de reflectanta;

  Rezultate rapide: 12 secunde pentru glicemie, 180 secunde pentru colesterol si max. 174 secunde pentru trigliceride, 180 secunde pentru lactate.

  Pastrarea bandeletelor la temperatura camerei (2-30°C);

  O monitorizare completa cu ajutorul functiei memorie (50 de determinari memorate pentru glucoza, 20 pentru colesterol si 50 pentru trigliceride, cu data, ora si numarul de referinta al evenimentului);

  In conditii de ambulator ofera un bun suport recomandarilor terapeutice si favorizeaza complianta pacientului, oferind pe loc informatii despre profilul metabolic al acestuia.

   

  ATENTIE!

  Masurarea postprandiala a nivelului trigliceridelor permite o buna estimare a riscului cardiovascular pentru pacient. Acest risc este cu atat mai mare cu cat nivelul postprandial al trigliceridelor este mai ridicat.

   

  Pentru a putea folosi aparatul mai este nevoie de teste de glicemie, colesterol, lactate si trigliceride, precum si de ace. Acestea pot fi gasite in categoria "Glucometre".

   

  Garantie 2 ani.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Produse similare
  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.