Teste Glucometru Accu-Chek Instant 50 bucati

Teste Glucometru Accu-Chek Instant 50 bucati

Teste glucoza Accutrend Plus 25 bucati

Teste glucoza Accutrend Plus 25 bucati

Glucometru Accutrend Plus

Cod produs
Accu-03
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare

Utilizat pentru monitorizarea a trei parametrii implicati in evaluarea riscului cardiovascular: glicemia, colesterolul, trigliceridele si lactatele, determinati in numai trei minute - din sange capilar.

640,00 Lei

Glucometru Accutrend Plus

 

Accutrend PLUS este un aparat modern, precis si usor de utilizat pentru monitorizarea a trei parametrii implicati in evaluarea riscului cardiovascular: glicemia, colesterolul, trigliceridele si lactatele, determinati in numai trei minute - din sange capilar. Pentru fiecare dintre acesti parametri se folosesc bandelete specifice: Accutrend Glucose, Accutrend Cholesterol, Accutrend Triglycerides si Acctrend Lactate.

 

Avantaje imediate:

Usor de utilizat: masurarea colesterolului si a trigliceridelor se face la fel de usor ca si masurarea glicemiei, prin fotometrie de reflectanta;

Rezultate rapide: 12 secunde pentru glicemie, 180 secunde pentru colesterol si max. 174 secunde pentru trigliceride, 180 secunde pentru lactate.

Pastrarea bandeletelor la temperatura camerei (2-30°C);

O monitorizare completa cu ajutorul functiei memorie (50 de determinari memorate pentru glucoza, 20 pentru colesterol si 50 pentru trigliceride, cu data, ora si numarul de referinta al evenimentului);

In conditii de ambulator ofera un bun suport recomandarilor terapeutice si favorizeaza complianta pacientului, oferind pe loc informatii despre profilul metabolic al acestuia.

 

ATENTIE!

Masurarea postprandiala a nivelului trigliceridelor permite o buna estimare a riscului cardiovascular pentru pacient. Acest risc este cu atat mai mare cu cat nivelul postprandial al trigliceridelor este mai ridicat.

 

Pentru a putea folosi aparatul mai este nevoie de teste de glicemie, colesterol, lactate si trigliceride, precum si de ace. Acestea pot fi gasite in categoria "Glucometre".

 

Garantie 2 ani.

Write Your Own Review
You're reviewing:Glucometru Accutrend Plus