Gel demineralizant Blue Etch 10 ml

Gel demineralizant Blue Etch 10 ml

Gel hemostatic 25% clorura de aluminiu Alustat

Gel hemostatic 25% clorura de aluminiu Alustat

Gel demineralizant Blue Etch 2 ml

Cod produs
1968-2ML
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare

Se utilizeaza pentru demineralizarea dentinei si a smaltului inaintea aplicarii materialelor compozite, a sigilantilor de fisuri si canalicule dentinare.

5,69Lei

Gel demineralizant Blue Etch 2 ml

 

Aplicatii:

Acidul demineralizant se utilizeaza pentru demineralizarea dentinei si a smaltului inaintea aplicarii materialelor compozite, a sigilantilor de fisuri si canalicule dentinare.

 

Instructiuni de utilizare:

Aplicati un stat subtire de acid demineralizant BLUE ETCH pe suprafata uscata. Demineralizati cel mult 60 de secunde.

Clatiti din abundenta cu apa (15-20 de secunde), apoi uscati cu jet de aer. Lasati suprafata demineralizata usor umeda. In cazul in care apar impuritati in smalt repetati procesul de demineralizare.

 

Prezentare: seringa 2 ml.

 

*Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, dimensiuni.

 

Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate consumabilele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii medicale, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

Write Your Own Review
You're reviewing:Gel demineralizant Blue Etch 2 ml