Dezinfectant maini Oromed Liquid 500 ml

Cod produs
ORO-500
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare

Info: Pretul afisat este pe flacon.

Dezinfectant pentru mâini cu efect complet virucid ce conține vitamine, substanțe hidratante/emoliente anti-îmbătrânire a pielii.

50,16 Lei

  Dezinfectant maini Oromed Liquid 500 ml

   

  Dezinfectant pentru mâini cu efect complet virucid ce conține vitamine, substanțe hidratante/emoliente anti-îmbătrânire a pielii.

  OROMED® Liquid este un produs pe baza de alcool cu un larg spectru antimicrobian pentu dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor si antebratelor. Formula limpede, nelipicioasă şi care nu lasă urme este plăcută la utilizare, se usucă repede şi lasă pe mâini o senzaţie de catifelare. OROMED® Liquid conţine un sistem unic de protecţie a pielii format din substanţe hidratante, emoliente, vitamine şi compuşi pentru calmarea pielii protejând şi cele mai sensibile mâini de efectele dezinfecţiei frecvente. OROMED® Liquid oferă protecţie pentru uscarea şi iritarea pielii. Conținutul ridicat de antioxidanți și substanțe anti-îmbătrânire neutralizează radicalii liberi dăunători pielii ce provoacă îmbătrânirea prematură a acesteia. OROMED® Liquid – nu conține substanțe biocide, parfumuri și coloranți.

  Aria de aplicare:

  Dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor prin frecare în domeniul medical, medicină dentară, colectivități (azile, săli fitness, magazine), instituții, industria farmaceutică, saloane înfrumusețare/cosmetică, restaurante, hoteluri, transporturi(inclusiv cel aerian).

  Spectru de acţiune: Bactericid,Levuricid, Tuberculocid, Micobactericid, Virusuri cu inveliș (HBV, HCV, HIV, BVDV, Virusul gripal tip A, Herpes Virus, CORONAVIRUS, Vaccinia), Virusuri fara invelis (Adenovirus, Norovirus, Poliovirus).

   

  Beneficii:

  Fără coloranţi şi parfum.

  Formula ce nu conţine coloranţi şi parfum reduce în mod semnificativ riscul de alergii.

  Compatibilitate excelenta cu pielea.

  Dezinfectantul de mâini conţine substanţe hidratante pentru îngrijirea şi hidratarea pielii.

  Contine substanţe anti-îmbătrânire.

  Dezinfectantul de mâini conţine substanţe anti-îmbătrânire, hidratante, emoliente, agenţi de protecţie a pielii, vitamine şi agenţi de netezire pentru protecţia maximă a pielii.

  Testat în conformitate cu normele EN 1500, 12791, EN 13624, EN 13727, EN 14348, EN 14476 şi directivele DVV/RKI in conformitate cu Ordinul Ministerului Sănătății, produsul este avizat ca produs biocid TP1 Aviz Nr. 5355BIO/01/12.24.

   

  Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate echipamentele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii lor, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Produse similare
  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.