Dezinfectant concentrat Oro Clean Plus 5 litri

Dezinfectant concentrat Oro Clean Plus 5 litri

Dezinfectant suprafete Isorapid Spray 1 litru

Dezinfectant suprafete Isorapid Spray 1 litru

Dezinfectant concentrat Orolin Multisept Plus 1 litru

Cod produs
OROMULTI1L
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare

Dezinfectant concentrat pentru dezinfectia si curatarea rapida a instrumentarului medical si chirurgical, inclusiv a celui dentar.

Poate fi utilizat in bai de curatare cu ultrasunte.

Puternice proprietati de curatare.

Nu este necesara o pre sau post curatare.

97,90Lei

Dezinfectant concentrat Orolin Multisept Plus 1 litru

 

Descriere pentru domeniul sanitar (medical) | Dezinfectant instrumentar medical | Dezinfectant instrumentar dentar:

 

OROLIN-MULTISEPT® Plus este un produs lichid, concentrat recomandat pentru dezinfectia si curatarea prin imersie/scufundare a instrumentarului medical/chirurgical si dentar. Formula sa unica contine agenti anticorozivi puternici obtinandu-se o solutie cu actiune mult mai putin coroziva in comparatie cu actiunea apei asupra aliajelor de cupru, fier si cositor.

 

Descriere pentru domeniul cosmetica / saloane infrumusetare | Dezinfectant instrumentar saloane de infrumusetare:

 

Produs lichid, concentrat recomandat pentru dezinfectia si curatarea prin imersie/dezinfectia si curatarea prin scufundare a instrumentarului si accesoriilor utilizate in saloane de înfrumusetare / cabinete cosmetica / saloane SPA (dezinfectant forfecuţe pentru pieliţe si unghii, dezinfectant cleşti, dezinfectant brice, dezinfectant pile de unghii refolosibile, dezinfectant pensete, etc.). Bazat pe o combinatie unica de surfactanti ce actioneaza pe mai multe cai si agenti anticorozivi, produsul dezinfectant prezinta o foarte mare putere de curatare, demonstreaza o compatibilitate crescuta cu materialele si prelungeste durata de viata a instrumentelor.

 

OROLIN-MULTISEPT® Plus nu contine aldehide, fenoli si clor, nu decoloreaza materialele si nu fixeaza sangele sau proteinele. Testele confirma compatibilitatea atat cu otelul inoxidabil cat si cu instrumentele sau obiectele din sticla acrilica, Plexiglas, poliamide, polietilena, PVC si silicon.

 

Bactericid (inclusiv MRSA), levuricid (Levuri rezistente la antibiotice), tuberculocid/micobactericid Virucid: HBV, HCV, HIV, BVDV, Coronavirus, Herpes simplex, Virusul Gripal A, Virusul Vaccinia, Adenovirus, Norovirus, Poliovirus

 

Concentratii/timp de actiune: 2% – 5 min.; 2% – 10 min. Norovirus; 2% – 15 min. Poliovirus

 

In conformitate cu: Metodele standard DGHM, EN 1040, EN 1275, EN 1650, EN 1657, EN 13624, EN 13727, EN 14348, EN 14476, EN 14561, EN 14562, EN 14563, Normele RKI/DVV.

 

Ambalare: flacon 2 litri cu capac dozator.

Write Your Own Review
You're reviewing:Dezinfectant concentrat Orolin Multisept Plus 1 litru