Colposcop optic mobil Colpy

Calitatea optica ridicata a lentilelor asigura o adancime de camp considerabila si o vizualizare clara a tuturor detaliilor.

Stativ mobil 5 roti (Ø 41 cm).

14.850,00 Lei

  Colposcop optic mobil Colpy

   

  Colposcop optic mobil Colpy ofera o viziune stereo care permite atat diagnosticul, cat si operatia. Calitatea optica ridicata a lentilelor asigura o adancime de camp considerabila si o vizualizare clara a tuturor detaliilor, evitand riscul de extenuare a ochilor cu beneficiul unui diagnostic amanuntit si fiabil.

   

  Datorita ocularelor interschimbabile cu camp larg, S1 acopera gama completa a tuturor maririlor utilizate în practica colposcopiei mentinand o distanta mare de lucru. Capul binocular înclinat la 45 ° respecta vizualizarea ergonomica, în timp ce inspectia celor mai multe detalii interne este asigurata de o iluminare cu spectru solar LED.

   

  Acest colposcop nu foloseste lampa si ghidaj de lumina, deci nu exista costuri de întretinere. Nu exista ventilator, deci nu produce nici zgomot si nici caldura. Foloseste doar 10% din consumul de energie în comparatie cu colposcoapele de iluminat cu halogen. Practic, compact si usor de manevrat datorita bazei sale mici, colposcopul Gima® Colpy a fost conceput pentru a se integra în toate clinicile sau salile de consultanta. 24 luni garantie, proiectat si fabricat în Italia, Colpy este sinonim al calitatii si sigurantei.

   

  Specificatii tehnice:

  Marire 8,2X si camp vizual de 35 mm cu oculare standard 10X.

  Sistem optic: stereo cu reglare interpupilara si cap optic la 45 °.

  Iluminare: bec cu LED.

  Distanta de lucru: 280 mm.

  Distanta interpupilara: 48-77 mm.

  Filtru verde.

  Observare reglabila a înaltimii de la 73 la 104 cm.

  Stativ mobil 5 roti (Ø 41 cm).

  Alimentare: 100-240 V - 50-60 Hz.

  Norme: Clasa I tip B - IEC-601-1 CE 93/42 / E CE.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Produse similare
  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.