Seringi BD Insulina

Seringi BD Insulina

Test sterilizare autoclav Bowie Dick

Test sterilizare autoclav Bowie Dick

Camp chirurgical steril 50cm x 75cm

Cod produs
OM.01475
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare

Pretul afisat este pe bucata.

3,44Lei

Camp chirurgical steril 50cm x 75cm

 

Camp chirurgical steril 50cm x 75cm ofera protectie pentru pacienti si personalul medical.

Campurile chirurgicale ajuta la reducerea transferului de bacterii si impiedica contaminarea ulterioara a zonei de incizie.

Campurile chirurgicale sterile permit atingerea nivelului de performanta, protectie si confort necesar in timpul interventiilor chirurgicale

 

Specificatii:

Camp steril din material absorbant si impermeabil.

Fara adeziv.

Dimensiune: 50cm x 75cm.

Compozitie: polipropilena + polietilena.

Sterilizare cu oxid de etilena.

Termen de valabilitate: 5 ani.

Steril, ambalare individuala.

 

Beneficii:

Prevenirea transmiterii bolilor la pacienti si la personalul din sistemul sanitar are o importanta mai mare in mediul medical actual, prin aparitia unor agenti patogeni noi, a unor organisme rezistente la diferite medicamente si prin cresterea presiunilor economice pentru a reduce infectiile nosocomiale.

 

In timpul unei proceduri chirurgicale, atat pacientul cat si membrii echipei chirurgicale sunt expusi riscului de transmitere a agentilor infectiosi, nu numai prin contact direct cu sangele si fluidele corporale, ci si prin penetrarea bacteriana a echipamentelor de protectie, halate, campuri si seturi sterile.

 

Prin urmare, campurile chirurgicale sterile au doua scopuri: trebuie sa protejeze pacientul de expunerea la microorganisme care pot fi prezente in flora microbiana a pacientului, in blocul operator (BO) si pe membrii echipei chirurgicale.

 

*Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, dimensiuni.

 

Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate consumabilele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii medicale, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

Write Your Own Review
You're reviewing:Camp chirurgical steril 50cm x 75cm