Borseta medic militar Kidle's camuflaj

Cod produs
MB10.027
Termen livrare: 1-7 zile lucratoare

Producator: Elite Bags® Spania

 

Dispozitivele medicale din imagini nu sunt incluse in pretul gentii.

462,15 Lei

  Borseta medic militar Kidle's camuflaj

   

  Borseta medic militar Kidle's din materiale de calitate ireprosabila, rezistenta maxima, destinata pentru utilizarea in practica SMURD, urgente medicale, ambulanta, prim ajutor, paramedici.

  Borsete medicale de prim ajutor Elite Bags design elegant, comoditate in utilizare, cu utilizare in medicina de familie, medicina sportiva, urgenta, SMURD, pompieri, etc.

   

  Caracteristici:

  2 compartimente interioare

  maner scurt pentru maina

  curele prindere la brau sau picior

  compartiment extern pentru foarfece

  fermoar reflectorizant cu deschidere rapida

  capac borseta cu buzunar exterior pentru documente

  2 compartimente pe interiorul capacului

  3 benzi elastice mari, 16 medii, 12 mijlocii

   

  Specificatii tehnice:

  Greutate (aproximativ) 0,88 kg.

  Dimensiuni (aproximativ) 13 × 28 × 15 cm.

  Material: 500D CORDURA.

  Culoare: FOREST CAMO.

  Capacitate (litri) (aproximativ): 5.46.

   

  Deoarece combatanții au, de obicei, o centură plină de articole atașate, fără a lăsa loc pentru niciun echipament suplimentar, EB Military a proiectat KIDLE'S, geanta pentru talie și picior pentru utilizare în scenarii de urgență în care este necesar un kit de siguranță de capacitate medie și care poate fi transportat în diferite moduri. (kit de mână, geantă pentru talie și picior). Usor de atasat si cu eliberare rapida./

  Cu designul său exclusiv și deschiderea rapidă, este posibil să asiste la combatanții răniți pe câmpul de luptă, cu toate instrumentele necesare la îndemână, ca și cum ar fi o sală de operație. Are curele MOLLE pe panoul din spate, astfel încât să poată fi prins cu ușurință de orice alt articol pe care îl poate purta combatantul (rucsac, centură, vestă, jachetă etc).

  Are, de asemenea, un compartiment exterior pentru tăietorul de îmbrăcăminte care este păstrat în siguranță datorită închiderii cu cataramă interconectată./

  Clapeta superioară interioară are benzi elastice de diferite dimensiuni pentru adăpostirea consumabilelor și a altor materiale, în plus față de un buzunar plat cu fermoar pentru bandaje, tifon etc.

  În corpul principal al genții există 11 benzi elastice în plus față de un compartiment central extins pentru a ține diverse materiale.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Produse similare
  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.