Aparat profesional terapie Tecar CR 200

Diatermia, cunoscuta si sub numele de Terapia TECAR (adica Transfer Capacitiv si Rezistiv de Energie), este o terapie care stimuleaza procesul de vindecare fiziologica prin accelerarea timpului de recuperare a functiei motorii.

35.750,00 RON

  Aparat profesional terapie Tecar CR 200

   

  Aparat profesional terapie cu 2 sonde, afisaj grafic pentru vizualizarea parametrilor si modului de lucru, programe presetate, posibilitate setare parametri (putere, terapie temporala, moduri capacitive / rezistive) în functie de necesitatile terapeutice, asigura memorarea programelor personalizate pentru ca protocoalele pacientilor sa poata fi consultate cu usurinta de terapeuti în orice moment.

   

  Diatermia, cunoscuta si sub numele de Terapia TECAR (adica Transfer Capacitiv si Rezistiv de Energie), este o terapie care stimuleaza procesul de vindecare fiziologica prin accelerarea timpului de recuperare a functiei motorii.

   

  Diatermia stimuleaza productia de caldura endogena a tesuturilor prin interactiunea campului electromagnetic si a tesutului. Caldura este crescuta într-un mod controlat uniform. Interactiunea electromagnetica are ca rezultat un flux ionic si, prin urmare, creste fluxul de sange în zona tratata. Acest proces stimuleaza eliberarea substantelor endogene (în special cortizol si endorfine) care sunt necesare pentru a reduce inflamatiile, durerea si edemele.

   

  Limba software selectabila (GB, FR, IT, ES).

   

  Mod capacitiv:

  Electrod acoperit cu material ceramic (mobil) si placa de retur (fixa). Indicat în special pentru tesuturile moi (masa musculara si sistemul limfatic / vascular). Beneficii: interventie specifica: control usor al zonei tratate.

   

  Mod rezistiv:

  Electrod neizolat (mobil) si placa de retur (fixa). Indicat în special pentru tesuturile cu rezistenta mai mare (oase, articulatii, tendoane, ligamente, cartilaje). Beneficii: nivel ridicat de diatermie; boli cronice cu fibroza si degenerare.

   

  Tratamente principale:

  - patologii schelet-musculare

  - patologii osteoarticulare

  - limfedem

  - dureri acute si cronice

   

  24 PROGRAME REHAB:

  Artroza genunchiului, artrozinovita, bursita, dureri de gat, condropatie, contractura musculara, contuzie, entorse musculare, entorse, distragere musculara, dureri articulare, edem, epicondilita, epitrocleita, ligament încrucisat anterior, limfedem, dureri de spate, meniscopatie, ruptura musculara, tendinita acuta, tendinita cronica, tendinopatie cu manseta rotatorie.

   

  10 PROGRAME SPORTIVE:

  Contractura musculara, contuzie, recuperare musculara, entorse, hematom, leziuni ale tendonului, masaj superficial, masaj profund, entorse musculare, ruptura musculara.

   

  Dotare standard:

  2 sonde multifunctionale pentru modul capacitiv si rezistiv

  2 electrozi Ø 35 mm (1 rezistiv + 1 capacitiv) cu 9,61 cm

  2 electrozi Ø 60 mm (1 rezistiv + 1 capacitiv) cu 28,26 cm

  2 suporti integrati pentru sonde

  1 placa de otel

  Flacon de crema conductiva 1 kg

  Cablu de alimentare

  Manual de utilizare: GB, IT, ES, FR

   

  Specificatii tehnice:

  Aparat terapie TECAR CR 200: sonde multifunctionale: 2 buc.

  Frecventa: 500 kHz

  Putere reglabila: 0-100%

  Afisaj grafic: ecran tactil de 7"

  Programe: presetate, memorie

  Alimentare: 100-240 V, 50/60 Hz

  Consum energie: 260 W (sarcina de 100 ohmi)

   

  Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate echipamentele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii lor, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Produse similare
  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.