Absorbante San Seni Uni 30 buc

Cod produs
SE-093-UN30
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare

Pretul afisat este pe pachet.

Ambalare: 30 buc/pachet.

54,57 RON

  Absorbante San Seni Uni 30 buc

   

  Absorbantele cu forma anatomica San Seni Uni, sunt solutia perfecta pentru persoanele cu probleme de incontinenta medie si grava. Pot fi utilizate si pentru incontinenta mixta. San Seni Uni asigura ajustare optima pe corp si reduc mirosul neplacut.

  Ofera protectie impotriva scurgerilor laterale, absorbtie rapida si eficienta avand o suprafata ce permite pielii sa respire. Cu risc minim de aparitie a reactiilor alergice asigura fixare perfecta cu ajutorul chilotului elastic de sustinere. Absorbantele cu forma anatomica San Seni Uni confera libertate de miscare si discretie.

  Produsul are indicator de umiditate, banda imprimata pe stratul exterior, ce se coloreaza in contact cu urina si informeaza despre necesitatea schimbarii acestuia.

   

  Despre incontinenta

  Incontinenta – pierderea involuntara de urina sau de materii fecale. Este o afectiune ce poate interveni la orice etate si se poate manifesta ca un episod singular, frecvent sau cu regularitate.

  Exista situatii cand incontinenta poate fi tratata medicamentos sau chirurgical, insa, depinde foarte mult de cauza si de specificul problemei.

  In plus fata de recomandarile medicale, sunt foarte importante si masurile auxiliare – o dieta echilibrata ce asigura controlul asupra greutatii, igiena zilnica corespunzatoare cu produse de specialitate si utilizarea produselor absorbante adecvate.

   

  Grade de incontinenta

  Indiferent de cauzele si de tipul incontinentei – urinara sau mixta – intensitatea acestei afectiuni poate varia iar gradul de incontinenta este cel mai important factor ce trebuie luat in considerare pentru alegerea produsului absorbant potrivit .

  Clasificarea incontinentei in grade este aproximativa si se bazeaza pe volumul mediu de urina eliminat involuntar intr-un interval de 4 ore.

   

  Gama Seni cuprinde produse absorbante premium pentru toate gradele de incontinenta, pentru persoanele active cu mobilitate limitata sau imobilizate.

   

  *Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, dimensiuni.

   

  Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate consumabilele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii medicale, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Produse similare
  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.