Absorbante San Seni Normal 30 buc

Cod produs
SE-093-30
Info Stoc: Produs de stoc
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare

Pretul afisat este pe pachet.

Ambalare: 30 buc/pachet.

44,18 Lei

  Absorbante San Seni Normal 30 buc

   

  Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal 30, sunt solutia perfecta pentru persoanele cu probleme de incontinenta medie, care au nevoie de o capacitate de absorbtie mai mare decat a absorbantelor urologice normale.

  Pot fi utilizate si pentru incontinenta mixta. San Seni Normal 10 asigura ajustare optima pe corp si reduc mirosul neplacut.

  Ofera protectie impotriva scurgerilor laterale, absorbtie rapida si eficienta avand o suprafata ce permite pielii sa respire.

  Cu risc minim de aparitie a reactiilor alergice asigura fixare perfecta cu ajutorul chilotului elastic de sustinere.

  Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi Normal confera libertate de miscare si discretie.

   

  Produsul are indicator de umiditate, banda imprimata pe stratul exterior, ce se coloreaza in contact cu urina si informeaza despre necesitatea schimbarii acestuia.

  Ambalare: 30 buc/pachet.

   

  *Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, dimensiuni.

   

  Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o gama de produse special conceputa astfel incat sa asigure toate consumabilele medicale necesare medicilor in desfasurarea activitatii medicale, la cele mai bune preturi, oferta fiind completata, bineinteles, de consiliere tehnica specializata.

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Evaluari & Recenzii

  Fii primul care lasa o recenzie

  Produse similare
  Copyright © 2015-2023 OPTIMUM MEDICAL SRL, Toate drepturile rezervate.